Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009

Τα εκλογικά τμήματα στον νομό Πρέβεζας, πως θα αναδειχθεί ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας


Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν όλα τα μέλη, τα οποία είτε είναι εγγεγραμμένα και θα επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους την ημέρα της εκλογής, είτε θα εγγράφονται την ίδια ημέρα με την καταχώρησή τους στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του κόμματος, εφόσον είναι εγγεγραμμένα στους εκλογικούς καταλόγους των εθνικών εκλογών.
Η εκλογή προέδρου θα γίνεται με άμεση καθολική και μυστική ψηφοφορία των μελών του κόμματος με βάση τους εκλογικούς καταλόγους των δήμων και κοινοτήτων που χρησιμοποιήθηκαν στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Κάθε ψηφοφόρος που θα προσέρχεται στο χώρο της ψηφοφορίας θα παραλαμβάνει ένα έντυπο που θα είναι αίτηση συμμετοχής στην διαδικασία. (αίτηση επαναβεβαίωσης - εγγραφή μέλους) θα το συμπληρώνει και θα το υπογράφει.

Ο ψηφοφόρος θα υποβάλει το έντυπο στον χειριστή της ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων του εκλογικού τμήματος ο οποίος θα αναζητεί και θα διαγράφει τον ψηφοφορο από τον εθνικό κατάλογο, δίνοντάς του τον ειδικό εκλογικό αριθμό του.
Ο ψηφοφόρος θα καταβάλει στον εκπρόσωπο της τοπικής οργάνωσης που θα έχει οριστεί το ποσό των δύο ευρώ για τη συμμετοχή του στη διαδικασία και ακολούθως θα ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα.
Στα εκλογικά τμήματα θα του δίνεται ένας κενός φάκελος και τρία ψηφοδέλτια με τα ονόματα των υποψηφίων. Δεν θα μπαίνει σταυρός αλλά θα τοποθετείται στον φάκελο το ψηφοδέλτιο με το όνομα του υποψηφίου που επιλέγει ο ψηφοφόρος.

Η ταυτοποίηση θα γίνεται με ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης ή έστω προσωρινή βεβαίωση αστυνομικής αρχής.

Επίσης οι ψηφοφόροι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν οποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν για να ψηφίσουν, όμως στην επαναληπτική εκλογή, εφόσον χρειαστεί, θα πρέπει να προσέλθουν στο ίδιο τμήμα.

ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΛΟΥΡΟΥ ΛΟΥΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.Α.Σ.
ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΚΑΝΑΛΗ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
ΑΝΩΓΕΙΟΥ ΓΟΡΓΟΜΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΡΓΑΣ ΠΑΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου