Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Α.Ε. Μεσολογγίου-Απόλλων Πάργας 1-2


Με δυο φάσεις στο 45΄ και στο 93΄ ο Απόλλων Πάργας πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο Μεσολόγγι από την ΑΕΜ, που προηγήθηκε, ενώ θα μπορούσε να φύγει με συντριβή!

42΄ φάουλ με τον Τσάμη από δεξιά, ο Μπάμπης μπερδεύτηκε με τον Γιάννο, έκανε ασθενή απόκρουση, η μπάλα στον Μ. Πλακίδα που με γυριστό σου έκαμε το 1-0.

45΄ κόρνερ από αριστερά για τον Απόλλωνα με τον Λουκούλη, πέρασε η μπάλα απ΄ όλους και καθώς πήγαινε προς τη γωνία της μεγάλης περιοχής ο Χρ. Πλακίδας γλύστρησε και ο Παππάς πάτησε πάνω στο χέρι του, έπεσε έξυπνα και ο διαιτητής έδωσε ...πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γανόλης και ισοφάρισε σε 1-1.


93΄ ο Καρτσακλής έκανε τη σέντρα, ο Ζαπαντιώτης άργησε το σουτ και ο Απόλλωνας έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Τσιτσόπουλο, που μπαίνοντα από δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα, στην πορεία της μπάλς ο ...Γιάννος που με υποδειγματικό πλασέ, νίκησε τον Ζέρβα και έκανε το 1-2 δίνοντας στην ομάδα μας τους τρείς βαθμούς της νίκης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α. Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Μπαλάφας(70΄ Κράνης), Κορομηλάς, Γατσώρης, Καρτσακλής, Μ. Πλακίδας, Τσάμης, Γιαννιώτης, Γαβρίνας, Ζαπαντιώτης, Χρ. Πλακίδας(81΄ Μπαρμπαρούσης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ: Μπάμπης, Αηδώνης(61΄ Βάσσιος), Κολοκούρας, Γεράκης, Γιάννος, Βάσσιος, Παππάς(75΄ Δήμας), Μάρκο(53΄ Τσιτσόπουλος), Γανόλης, Λουκούλης, Λαγουτάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου