Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Αγωνιστική δραστηριότητα 17-1-2010

Ένωση Πάργας

Με ήττα 1-0 ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο η Ένωση αφού για άλλη μια φορά σε εκτός έδρας αγώνα με τον Άγιο Γεώργιο δέν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα παρά μόνο θετικές εντυπώσεις...!Ένα γκολ στην μοναδική ευκαιρία του Ηρακλή στο 35' ήταν αρκετό για να του δώσει την νίκη αφού παρά τις φιλότιμες προσπάθειες οι "μπέμπηδες" δέν κατάφεραν να πετύχουν γκολ καθώς η αστοχία και οι καλές επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα δεν επέτρεψαν την αλλαγή του τελικού αποτελέσματος. Άριστη η διαιτησία του αγώνα.
Πηγή :http://fc-parga-united.blogspot.com/

Αστέρας Ανθούσας
Η ομάδα του Αστέρα δεν αγωνίστηκε με την ομάδα του Α.Ο. Καστρί καθώς έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Έτσι τρεις ξεκούραστοι βαθμοί για την ομάδα μας.

Απόλλων Πάργας

Δεν τα κατάφερε ο Απόλλων Πάργας να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Παραμυθιά και γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα.
Ο Απόλλων που είχε σε ένα ακόμη παιχνίδι πολλές απουσίες λόγω των πολλών τραυματισμών, προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε αφού με ένα γκολ που σημείωσε ο Τζίμας στο 40′ λεπτό η ομάδα της Παραμυθιάς πανηγύρισε τη νίκη.
Διαιτητής ο κ. Τσετσίλας με βοηθούς τους Σιούμπουρα και Γκόλια της ΕΠΣ Γρεβενών.

ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: Φιλιάς, Αντωνίου, Χρυσικόπουλος, Μπονόβας, Ντούμας, Γεωργίου, Κάκος, Τζίμας, Τάσσος (89′ Χ. Ρίζος), Παπαδόπουλος (73′ Τσάλης), Γιαννάκης (89′ Σακαρέλης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ: Μπάμπης, Βάσσιος Ε., Βάσσιος Α. (56′ Τσιτσόπουλος), Μάρκος, Δήμας, Μώκος, Χρήστου (90′ Παππάς Ε.), Παππάς Β. (75′ Λιάλιος), Γανώλης, Λουκούμης, Ντόκος.

Από prevezasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου