Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Αθλητικά 30-31/1/2010 Ποδόσφαιρο


Ένωση Πάργας

Εύκολο απόγευμα για τους μπέμπηδες στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Λούτσα αφού καθάρισαν πολύ νωρίς το παιχνίδι κάνοντας το 4-0 ήδη από το πρώτο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τυπική διαδικασία και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου έδωσε στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Πασχοδήμα την ευκαιρία να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε νεότερους ποδοσφαιριστές .
Το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικήτρια την ομάδα μας με τελικό σκορ 6-1 και σκόρερ τούς Δημήτρη Ευθυμιάδη 4 γκολ και από 1 γκολ τούς Σπύρο Χαλκή και Χρήστο Παίλα.
Το ρεσιτάλ διαιτησίας από το τρίο του σημερινού αγώνα έρχεται να προστεθεί σε μιά σειρά επιτυχημένων διαιτησιών στα τελευταία παιχνίδια που μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε για το μέλλον της τοπικής διαιτησίας. Από http://fc-parga-united.blogspot.com/
Απόλλων Πάργας

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Γανώλης στο 87΄ λεπτό με σουτ ύστερα από έξοχη μεταβίβαση του Χρήστου ο Απόλλων Πάργας πήρε σπουδαία νίκη σήμερα μέσα στην Άρτα από την τοπική Αναγέννηση.

Ο Απόλλων που και στο σημερινό παιχνίδι παρουσιάστηκε αποδεκατισμένος αφού δεν συμπλήρωνε ούτε καν 18αδα στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε πολύ καλά και είχε κάποιες καλές στιγμές για να προηγηθεί στο σκορ.

Ο σκόρερ Γανώλης

Στο 54΄ δυνατό σουτ του Παναγιωτόπουλου απέκρουσε ο Μπάμπης και στην συνέχεια η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Η ατυχία όμως δεν λέει με τίποτα να εγκαταλείψει φέτος την ομάδα του Απόλλωνα αφου ο Μαυραγγελίδης μετά την είσοδο του στο παιχνίδι στο 57΄ λεπτό αποχώρησε τραυματίας στο 80΄.

Διαιτητής του παιχνιδιού ο κ. Διώτης με βοηθούς τους Καλαμπόκη και Χουλιάρα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ: Μπάμπης, Αηδόνης, Κολοκούρας, Δήμας, Μάρκος, Μώκος, Χρήστου, Παππάς Β. (57΄ Μαυραγγελίδης, 80΄ Βάσιος Α.), Γανώλης, Λουκούμης, Ντόκος ( 72΄ Τσιτσόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ:
Κλιάφας, Καρανάτσης (66΄ Βλάχος), Λύτος, Καρλιάμπας, Τσάκαλος, Γεωργάκης, Γόγολος (46΄ Γούλας), Μπαλάφας, Παναγιωτόπουλος, Μάλλιος, Μποτίλιας (46΄ Δάρδας). Απο prevezasports.gr

Αστέρας Ανθούσας

Η κακή παρένθεση για της ομάδες της περιοχής μας ήταν η απόδοση του Αστέρα. Έχοντας πολλά αγωνιστικά προβλήματα και την έλλειψη παιχτών αγωνιστικέ στην Κρανία με 9 παίχτες και γνώρισε την βαριά ήττα με σκορ 6-0.

Βαθμολογίες για το Περιφεριακό εδώ και για το Β΄τοπικό εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου