Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Αθλητικά νέα 6-7/2/2010


ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΓΑΣ
Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΙΣΣΟΠΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ
ΗΡΑΚΛΗ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-2.
ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ
ΜΕ 0-2 ΑΛΛΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΝ ΝΙΚ.ΧΑΜΑΛΟΓΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΣΤΕΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ,ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΝΤΑΛΛΑΣ ΔΗΜ,ΚΑΙ ΒΕΚΙΟΣ Θ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΡ .ΑΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΣΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΛΙΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟ. από pargasport


ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ
Μεγάλη νίκη εκτός έδρας για την ομάδα της Ένωσης. Νίκησε στο Βουβοπόταμο την τοπική ομάδα με 2-4. Η ομαδα μας προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 και στην συνέχεια βρεθηκε πίσω με 2-1. Όμως οι παίχτες της Ένωσης κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να φτάσουν στο τελικό σκορ. Σκόρερς για την ομάδα μας ήταν οι Παΐλας Χρ. (2) , Πασχοδήμας Θοδ. και Βέκιος Στ. .



ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ

Ο Απόλλωνας γνώρισε την ήττα με 1-3 από την ομάδα της Ναυπάκτου εντός έδρας. Αν και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαϊού Παππά στο 12΄ και να κρατήσει το σκορ για ένα ημίχρονο στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε την ισοφάριση στο 55΄από τον Παναγιωτόπουλο. Στο 91΄ δέχτηκε το 1-2 με σκόρερ για τον Ναυπακτιακό Αστέρα τον Ξευγένη και στο 98' το 1-3 με σκόρερ ξανά τον Παναγιωτόπουλο.

Στο 70' περίπου, είχαμε διακοπή για 10 λεπτά, διότι τραυματίστηκε ο Καραμανώλης της Ναυπάκτου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας της Πάργας.

Το Anthousa-news εύχεται περαστικά στον παίχτη της Ναυπάκτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου