Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

H μουσική γιορτάζει και είμαστε όλοι καλεσμένοι!


Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής είναι η μοναδική Ευρωπαϊκή γιορτή εξ’ολοκλήρου αφιερωμένη στην μουσική. Από το 1982 και κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου η μουσική κατακλύζει πλατείες, δρόμους, γειτονιές, αίθουσες. Χιλιάδες μουσικοί, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε συναυλίες ανά την Ευρώπη παίζοντας όλα τα είδη μουσικής (κλασσική, jazz, hip-hop, rock και παραδοσιακή μουσική), δωρεάν για το κοινό, τιμώντας έτσι, την Μουσική την ημέρα της γιορτής της.

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2010
Φέτος, Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής γιορτάζει σε 24 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και η παρέα μεγαλώνει…

Η Πρέβεζα συμμετέχει για 4η συνεχόμενη χρονιά, δίνοντας το παρόν μουσικά και καλλιτεχνικά σε Ελλάδα και Ευρώπη , για 2η χρονιά συμμετέχει και η Πάργα και καλωσορίζουμε στον θεσμό για πρώτη χρονιά και την Φιλιππιάδα !

Το ιδιαίτερο γεγονός που θα αποτελέσει και την έναρξη των εκδηλώσεων είναι το VIVA EUROPA 2010 18η Ιουνίου, η ταυτόχρονη ζωντανή αναμετάδοση σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις που συμμετέχουν στην εκδήλωση, της όπερας Carmen του Georges Bizet από το Palau de les Arts Reina Sofía στην Βαλένθια της Ισπανίας, στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο ‘Κυανή Ακτή’ και στο Καμίνι της Πάργας.

Η μουσική γιορτάζει και είσαστε όλοι καλεσμένοι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου