Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Απαράδεκτη αδιαφορία στην Πάργα

Το γραφικό νησάκι της Παναγίας στο λιμάνι της Πάργας από τον Γενάρη 2011, με εξαίρεση ελάχιστες ημέρες , δεν φωτίζετε πλέον.

Είμαστε αρκετοί φίλοι που είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε εθελοντικά και σε ότι χρειασθεί προκειμένου να αποκατασταθεί ο φωτισμός στο νησάκι.

Η Τουριστική περίοδος έχει πλέον αρχίσει και ειλικρινά δεν μπορούμε να βρούμε μια λογική δικαιολογία όταν μας ρωτάνε οι ντόπιοι και ξένοι τουρίστες για ποιόν λόγο δεν φωτίζετε το νησάκι στο λιμάνι μας.

Ζητάμε να μας πληροφορήσουν οι αρμόδιοι ,όποιοι και εάν είναι ,για ποιόν λόγο διακόπηκε ο φωτισμός, ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα, και ποια είναι η βοήθεια που χρειάζονται προκειμένου να αποκατασταθεί.

Αν κάποιος από τους Βουλευτές πληροφορηθεί το παραπάνω κείμενο ,τον παρακαλούμε θερμά ,να κάνει ένα σχετικό ερώτημα στην βουλή στον Υπουργό Εσωτερικών και στον Υπουργό Τουρισμού ,μήπως και γίνει το αυτονόητο για την Τουριστικότερη πόλη της Βορειοδυτικής Ελλάδας και όχι μόνο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Από Tromaktiko

2 σχόλια:

  1. Να ήταν μόνο ο φωτισμός!!! Εδώ το κάστρο κοντεύει να πέσει και χάρη στον εθελοντισμό λίγων που το καθαρίζουν κρατιέται,ο Καλλικράτης κάνει <>....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Einai polla....exete apoluto dikiooo....Steilte tis parembaseis sas sto anthousanews@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή