Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Αλέξης Γρηγορόπουλος- Ένας χρόνος μετά


6-12-2008 : Μία μέρα που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.
6-12-2009:
Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρόνου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ένας χρόνος μετά την πιο αποτρόπαια, βίαια πράξη καταστολής των δημοκρατικών θεσμών και απόλυτης καταπάτησης των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Μία μέρα που ξανά όλη η Ελλάδα θα είναι στους δρόμους. Φοιτητές,μαθητές,σύλλογοι και όλοι οι Έλληνες στους δρόμους για να τιμήσουμε τον Αλέξανδρο.

Έκκληση να τιμηθεί ειρηνικά η μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που έπεσε νεκρός τον προηγούμενο Δεκέμβρη από τη σφαίρα ειδικού φρουρού στα Εξάρχεια, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

«Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου δεν ήταν μόνο μία απεχθής πράξη. Ήταν ένα δίδαγμα για όλους μας, πού μπορεί να οδηγήσει η αυθαιρεσία» επισήμανε σε μήνυμα του ο κ. Παπούλιας με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του 15χρόνου μαθητή.

«Δεν ξεχνιέται και δεν μικραίνουν οι διαστάσεις της στο υποσυνείδητο της κοινωνίας και ιδιαίτερα της νεολαίας», υπογράμμισε ο κ. Παπούλιας εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στους γονείς του άτυχου μαθητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου