Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Αγωνιστική δραστηριότητα Σαββατοκύριακου και νέα ομάδων

Ο Απόλλων Πάργας έχει σχετικά εύκολο έργο απέναντι στην τελευταία ομάδα του ομίλου. Με γεμάτες τσέπες θα παραταχθούν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λευκίμη οι ποδοσφαιριστές του Απόλλων Πάργας καθώς την Παρασκευή η διοίκηση του συλλόγου προέβει σε πληρωμές. Η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων προς το ποδοσφαιρικό τμήμα αποτελεί την καλύτερη τονωτική ένεση πριν από το παιχνίδι με τη Λευκίμη στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Από την πλευρά του ο κόουτς της ομάδας Νίκος Βέκιος ζήτησε μεγάλη σοβαρότητα και πειθαρχία. Ο αγώνας αρχίζει στις 15:00 την Κυριακή 6-12-2009 και διαιτητής στην αναμέτρηση θα είναι ο κ. Παναγιωτίδης της ΕΠΣ Φλώρινας με βοηθούς τους συμπατριώτες του Καλδάνη και Παρδάλη.

Παρατηρητής ο κ. Καλύβας της ΕΠΣ Ηπείρου.


Το σερί των ντέρμπι κλείνει την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί η Ένωση με αντίπαλο την ομάδα της Σαμψούντας στο γήπεδο του Δήμου Ζαλόγγου στην Σινώπη. Τα προβλήματα υπάρχουν ακόμα στο στρατόπεδο των "Μπέμπηδων" αλλά ο κ. Πασχοδήμας θα προσπαθήσει να παρατάξει την ομάδα με σκοπό την συνέχιση των καλών και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων



Ο Αστέρας δοκιμάζεται εκτός έδρας στην Φιλλιπιάδα. Αντιμετωπίζει τους πιτσιρικάδες της Φιλλιπιάδας την Κυριακή 6-12-2009 στις 15:00.
Η ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αν και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής που διεκόπη στο 88΄λεπτό της αναμέτρησης ενώ η ομάδας προηγούνταν με 1-2.



Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες μας καλή τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου